Biseksualiteit: begrijp het verschil tussen onzichtbaarheid en privilege

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik niet biseksueel ben en dat ik een androgyne homoseksuele man ben. Dus de noties van onzichtbaarheid en privilege waren niet voor mij verloren. De afgelopen maanden heb ik verschillende debatten en artikelen over biseksuelen besproken die suggereren dat hun afname minder belangrijk is omdat ze nu heteroseksueel zijn. Walgelijke homomannen en -vrouwen die hun homobars in twijfel trekken als ze bij hun partner van het andere geslacht zijn. Ik ben het eens met het idee dat biseksuelen niet "minder" biseksueel zijn wanneer ze mensen van het andere geslacht ontmoeten, maar homoseksuele mannen en vrouwen die met gelovige homomannen komen, zouden je moeten omarmen. onze veilige plekken.

Extrapolatie toestaan. Ik ben sinds mijn kindertijd mishandeld. Op mijn beste dag werd ik een meisje genoemd. Mijn ergste? Fagot of bang "het". Hoe je het ook draaide, ik kon niet wennen aan de gewoonte of "onzichtbaarheid" zoals je het noemt. Ik was geobsedeerd door zien en al snel werd ik erger. Als volwassene word ik behandeld als de eerste, tweede persoon. Als u niet snel of nauwkeurig lijkt, denkt u misschien dat elk eenvoudig geval een test kan zijn. Van baden tot winkelen, mijn persoonlijkheid wordt zonder enige waarschuwing ondervraagd.

Wanneer het wordt gebruikt om biseksuelen in diskrediet te brengen in relaties met een ander geslacht, is er zeker controverse rond de term onzichtbaarheid, maar in deze context weigeren degenen die dronken zijn van dit voorrecht op te geven. Deze ruimtes worden speciaal door ons verzorgd, afgewezen door de traditionele samenleving. We worden nooit gezien, we maken 365 dagen per jaar 24/7 verschil en worden er dan voor gestraft. Omdat je niet naar sommige scholen kunt gaan omdat je bent vergeten de lijst met vergunningen van je ouders te ondertekenen, zie je er anders uit in homo-looks. Je grootste opvolger is onze enige echte wens om zonder zorgen en angst de samenleving te kunnen leiden.

Wat wil je echt bereiken door tijdens heteroseksuele relaties naar homobars te gaan? Ik ga naar homobars omdat ze een van de weinige plekken zijn waar ik onder constante angst kan leven. Ik ben "afgeleid" of iemand zegt "Ben je een kind of niet?" In heteroseksuele relaties kies je er echter voor om toe te geven dat de samenleving je niet blokkeert waar je het gevoel hebt dat je bij een homobar hoort bij degenen die je afwijzen.

Deze onzichtbaarheid die je niet bevalt is onzichtbaar, het is een voorrecht. Het voorrecht om te bestaan ​​zoals jij doet, is in je romantische inspanningen, en je bent vrij om je vrij te uiten zonder angst voor vergelding. We zijn ons volledig bewust van je bestaan, samen met het feit dat je weet dat een klein beetje een puinhoop is van het verlangen om te genieten van de voordelen van het niet homoseksueel zijn. Cis / direct lezen is een voorrecht, lezen zoals al het andere is om de mensheid leuk te vinden, te vernederen en van de mensheid te ontdoen. Zie jezelf als een geluksvogel.