Wolken en veren

Er is een verschil tussen wat u weet over een ongeval, hoe u zich op die gebeurtenis voorbereidt en uw reactie wanneer dit gebeurt.

Dus hoewel je verwachtte dat ik je zou kussen, weet ik nu dat ik niet klaar kon zijn voor hoe de kus me zou doen voelen. Ik kon niet klaar zijn voor wat er daarna zou gebeuren.

We zitten in uw auto, voor mijn huis. Er zijn ongeveer 20 minuten verstreken sinds we aankwamen, en tot nu toe is het gesprek begonnen met opmerkingen over het restaurant dat we hebben geschreven in brieven van geloof, geloof en bestemming. Onze stemmen fluisterden bijna. zo delicaat en oprecht als het moment. Ik was me er zo van bewust hoe mijn perfectionist zo zijn best deed om te pronken met het schattige deel van mijn scheuren, en toen ik merkte dat je ogen uit mijn ogen kwamen, lachte ik om wat je zei toen ik in de lach schoot en stopte. hit, kom dan terug naar mijn lippen en terug naar bed.

Ik stop met lachen en draai me om. Ik denk dat je kunt zien dat ik verlegen ben omdat je lacht en een ander gesprek begint. Als je me kust, zeggen we niets. Vraag me om je hand uit te strekken, mijn wang aan te raken en zeker te zijn van je ogen, en als ik bevestigend knik, moet ik mijn lippen op de meest oprechte kus van mijn leven drukken. lang Het voelt alsof wolken en veren op het bed vallen. Ik kan niets anders bedenken dan de zachtheid van je handen en de zachtheid van je lippen, en eerlijk gezegd hebben mijn gedachten geen zin.

Je trekt me dichterbij zonder onze kus te breken, en dan ga je op zoek naar kussen om mijn nek. Ik huiver en je lijkt me iets te laten doen. Je zit in de hel van drugs en ik kan het niet. Kussen wordt iets anders. Het is een dialoog tussen lippen, harten en zielen. Je vertelt me ​​hoeveel je me ziet, hoeveel je me wilt met je kussen, en ik ontmoet je met een passie voor passie door ja, ja te zeggen.

Als we eindelijk stoppen met kussen, kijk ik naar de klok en realiseer me dat we al 10 minuten onafgebroken kussen. Zoals eerder zeggen we niets. Ik leg mijn handen op mijn lippen en probeer de glimlach op mijn gezicht af te vegen, denkend aan wat ik tegen je moet zeggen als ik je hoor zeggen,

'Trouw met me.'

Ik dwing mezelf te lachen, maar het klinkt als een schorre stem.

'Wat bedoel je?'

Je lacht: 'Ik wil dat je mijn vrouw wordt. Je hoeft niet meteen te beslissen en ik weet het niet, we ontmoeten elkaar niet eens, het is onze eerste kus ... "

Je blijft praten, maar ik luister niet meer. Ik ben erg verrast. Er zijn veel andere redenen waarom dit het meest onrealistische is dat je kunt zeggen, maar dat doe ik niet.

Ik sta nog steeds versteld als ik uit de auto stap en naar boven ga, naar mijn appartement. Ik doe mijn schoenen uit en ga naar bed. Gelijke delen bewogen en sloegen. Ik lig nog steeds in bed als ik je bericht zie dat je een huis hebt. Ik trek mijn bed over mijn schouder en sla mijn armen om me heen, alsof je op je bed ligt en lacht naar de schoot van je vrouw, niet de mijne.