Strafrecht en communicatie: wat is het verschil?

Als je me niet goed kent, stel me dan even voor. Mijn naam is Caitlin Tambasco en ik ben een junior op de universiteit die communicatie en media en strafrecht bestudeert.

Geloof me, ik weet het. Je denkt waarschijnlijk dat het een rare combinatie is van specialiteiten. Maak je geen zorgen. Ik heb het eerder gehoord. Ik heb van anderen gehoord dat dit een geweldige combinatie is. Hoe dan ook, mensen denken dat alle universiteitsprofessoren hetzelfde zijn. Dit is echter slechts een van de verschillen tussen de twee majors. Dus hier is het! Grote verschillen tussen de twee majors op mijn universiteit.

1.) Hoogleraren!

Eerlijk gezegd is dat het grootste verschil. Alle hoogleraren strafrecht die ik heb gehad, behalve mannen, waren mannen. Er is een mix van communicatie en media. Er zijn verschillende lesmethoden onder professoren. Zo moest ik vorige week een presentatieproject verzamelen voor een van de strafrechtklassen die ik online deed. De feedback die ik van de professor kreeg, was niet wat ik had verwacht. Ik kreeg nog ontwerp A, maar mijn professor zei dat mijn presentatie heel kleurrijk was. Dit komt omdat ik op de meeste dia's afbeeldingen heb toegevoegd om de presentatie te benadrukken. Toen ik terugging en de aanpassingen maakte, was het anders. Vanwege mijn geweldige ervaring in communicatie en media, ben ik gewend om afbeeldingen op presentaties te zetten en grappige lettertypen te gebruiken. Mijn professor maakte echter een goed punt toen hij zei dat hij op zoek was naar iets professioneler. De meeste van mijn professoren in communicatie en media geven beoordelingen onder A voor niet-kleurenpresentatie. Bovendien geven de meeste van mijn hoogleraren in het strafrecht meer begeleiding en begeleiding als het gaat om anciënniteit. In communicatie en media zijn we geïnstrueerd, maar niet zozeer. Een ander verschil is dat veel hoogleraren in communicatie en media zijn ontslagen. Van alle strafrecht die ik heb gedaan, kan ik slechts twee hoogleraren bedenken die ik heb ingetrokken.

2.) Studenten!

Vorige maand sprak ik met een vriend van de strafrechter over de verschillen tussen studenten en studenten. Een van de dingen die ik zeg over studenten in communicatie en media is dat ze meer naar buiten komen. Er waren tijden dat sommige van mijn studenten overstuur waren en de klas niet meer hadden vanwege hun luidsprekers. In het strafrecht doet iedereen veel. De enige uitzondering is dat ik een tweede cursus rechten en recht heb gevolgd. De studenten in deze klas waren erg getalenteerd. Hoe dan ook, het maakte de les nog interessanter. Ze hebben me zelfs klasse A gegeven, en ik moet zeggen dat het heel moeilijk is om in die klasse te komen. Ook in communicatie en media / public relations / journalistiek ken ik 90% van mijn studenten. In het strafrecht weet ik ongeveer 10 procent. Ik denk dat het om twee redenen anders is. Ten eerste heb ik mijn eerste cursus strafrecht niet gevolgd tot mijn tweede semester. De tweede is dat de meeste studenten zich eraan houden.

3.) Presentatiedag!

Dit is waarschijnlijk een van de grootste verschillen. Ik heb al eerder kort gesproken over presentaties, omdat er een verschil is tussen wat professoren zoeken. Er is iets groters dan dat. Ik merkte dit echt in mijn strafrechtelijke ethiek toen ik mijn tweede jaar volgde. Deze les bestond uit drie presentaties. Ze bekeken ethische scenario's bij de politie, in de rechtszaal en bij correcties. Ik herinner me nog een dag, vooral. Ik zat op de derde rij van kamer 108. Ik heb de hele nacht aan mijn presentatie gewerkt en het perfect gemaakt. Maar er was één ding waardoor hij zich slecht voelde. Ik was depressief. GEEN verlaagd! De meisjes in de klas die ik die dag presenteerde, zaten ook in het shirt. Anderen droegen poloshirts en kakies. De jongens in mijn klas kwamen met het pak en de ring. Er waren ook een paar andere rokerige poloshirts. Ik was daar ... in een zwarte legging en blouse. Over shock gesproken! Hoewel mijn professor me in mijn eerste presentatie het woord A gaf, wist ik dat ik het moest opvoeren. Op dat moment hoorde ik dat presentaties voor een strafhof geen grap zijn. Mijn leggings en blouses zouden geweldig zijn als ik een presentatie gaf in de communicatie- en mediaklas.

4.) Omgeving!

Een ander groot verschil is de omgeving. We moeten altijd professioneel zijn en optreden in het strafproces. Ja, de meeste van mijn cursussen in strafrecht hebben plezier gehad, maar we moeten op veel manieren professioneel zijn. In communicatie en media gaat het meer om creativiteit. Ja, professionaliteit is belangrijk, maar creativiteit is ook belangrijk.

5.) Essays, tests en meer!

Wat betreft essays of papers, er is een verschil tussen hen. Toen ik mijn cursus strafrecht binnenkwam, maakten we kennis met APA-sjablonen. Het was een sjabloon dat we voor elk papier moesten volgen. Toen ik ons ​​voor het eerst ontmoette, was ik geschokt. Ik was er niet aan gewend en was bang dat er iets zou breken. Met communicatie en media was er natuurlijk geen duidelijk sjabloon dat we konden volgen. We moesten gewoon een bepaald aantal woorden of pagina's bedenken en een bepaald type lettertype gebruiken. Sinds ik bij de strafrechtklas ben gekomen, heb ik deze APA-sjabloon echter een keer gebruikt.

Dus je hebt het! Wat is voor jou de grootste verrassing?