Beste afstandsveld ... wat is het verschil?

Natuurlijk hield ik van deze tool, maar leg me alsjeblieft uit of help me: wat is het verschil tussen hen A) Veel groepen, (Het is gemakkelijk) B) Sferische groep, of zelfs B) Niet gegroepeerd , maar de ingebouwde bol ... En wat moet ik gebruiken om elke bol te gebruiken? Alvast bedankt.

https://www.facebook.com/groups/thortspace/permalink/1873087556072772/

Heel erg bedankt voor het leren gebruiken van Thortspace.

Een van de bedoelingen om een ​​attractieveld te ontwikkelen is de manier waarop een individu of team een ​​denknetwerk bespeelt dat al bestaat in relatie tot een project of probleem.

Als ik iets ga bedenken, kan ik meestal beginnen met het eerste wat er met een nieuw veld gebeurt. Toen ik ze voor het eerst beperkte, hoefden dergelijke ideeën geen specifieke groepen te hebben, maar toen ik ze voor het eerst tot het koppel bracht, merkte ik dat andere ideeën uit de diepten van mijn denken kwamen, misschien minder duidelijk, en nu ben ik in het veld. is mogelijk verborgen door mijn uploads.

Naarmate mijn gedachten over het onderwerp steeds meer groeiden, begon ik relaties tussen groepen en groepen te zien die onzichtbaar waren toen mijn hele brein achter mijn brein bewoog. Hij begint nu vormen aan te nemen. De weggroepen tussen turf en turf geven deze vormen visueel weer en leggen uit wat ik al heb, zonder zelfs te weten waar ik aan dacht.

Ok Dit is een nieuwe dag en een nieuw onderwerp in mijn gedachten, maar wanneer ik eraan begin te werken, merk ik dat sommige aspecten ervan bekend zijn - die ik eerder op andere gebieden noemde, maar waarschijnlijk vanuit verschillende perspectieven. Dus sleep ik bestaande bollen en verklein ze ... ze veranderen in begraven gebieden. De gebieden waarop ik klik en navigeer - niet alleen in één frame, maar dichterbij. Een of twee of meer gebieden zijn gescheiden of gekoppeld, dus in plaats van te posten, zal ik ze koppelen. Wanneer ik dit doe, creëer ik niet alleen een gerelateerd denkpad, maar begin ik ook een metastructuur van gerelateerd denken.

Als ik ingesloten sferen instel, wil ik alternatieve metadatastructuren maken. Dit kan handig zijn omdat het mogelijk verschillende alternatieve contexten en perspectieven rond een bepaald onderwerp kan bevatten.

Het is 's werelds eerste collaboratieve 3D mindmapping-programma bij Andrew Thortspace. Meer verhalen hier.